E ftuar në Opinion, gazetarja Jonida Shehu ka rrëfyer një eksperiencë të familjarëve të saj në spital dhe ka reaguar me nje ton te ash per, pasi eshte per te ardhur me te vertete keq per realitetin qe gazetarja e njohur ka rrefyer.

Unë kam raste konkrete, një i njohuri, i afërmi im, jam skand, alizuar. Më thoshte se sa herë që nisej për në spital, i bënte paratë pesë mishe e dy mishe, që t’i kishte gati për tu dhënë atyre, pasi pa to nuk mund te bente dot asgje, duke vazhduar nga roja e deri te mjeku.

Se më tha ‘nuk futem dot aty po su dhashë lekë dhe rojeve e pastrueseve, i tha Shehu ministres Manastirliu.