Para pak kohësh Ana Lleshi u përjashtua nga emisioni ku po merrte pjesë pasi theu një ndër rregullat kryesore të këtij emisioni. Ajo së bashku me Arjonin u përjashtuan, pasi ishin takuar me njëri-tjetrin pa dijeninë e produksionit.

Ditën e djeshme Ana ishte e ftuar në një emision televiziv ku foli për shumë gjëra, përjashtimin e saj, puthjen me Atdheun, she rrin mes Fationit dhe Erisit dhe shumë gjëra të tjera.

Duke iu referuar edhe debatit të fundit midis konkurentit të ri, Erit dhe Fatjonit, që përfundoi me ofendime dhe gati në dh unë fiz ike, Ana thotë:

Aty djemtë sikur janë në konkurencë me njëri-tjetrin, zihen gjatë gjithë kohës dhe vajzat. Sillen si ‘maço’, si të bëjnë të fortë, ndërkohë që me femrën duhen pak delikatesë, nuk dinë si ta lypin.’

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur