Atdheu dhe Ana trazuan rrjetin me puthjen e tyre të famshme, por duket se bashkë nuk i kanë ndarë rrugët edhe pasi Ana mbylli aventurën e saj në Për’puthen.

Dyshja, ndër më të preferuarit e publikut kanë bashkuar forcat për një tjetër gjë, një shorte në Instagram.

Ata kanë njoftuar përmes rrjeteve sociale se “giveaway” fillon me datë 25 janar dhe të gjithë bizneset e interesuara mund të kontaktojnë dyshen për kohën e mbetur.