Atdheu mbrëmjen e sotme në Për’Puthen ka rréfyer historinë e tij të dashurisë që askujt nuk ia príste mendja.

Ai thotë se iku pa letra vétëm për të takuar vajzën që dashuronte, e cila qëndronte në një shtet evropian, madje ka bërë edhe bùrg për këtë shkàk, por në fund pavàrësisht sakrífícave janë ndarë.

“Kam pas ikur një herë pa letra në një shtet evropian pastaj u ktheva në Kosovë, ishin disa pròbleme siç janë shqiptarët me fjalë”.

“I kishin thënë që ai është tip avénturier, ka pasur shumë goca. U dashurova në atë kohë dhe ia futa pràp në të zàzë, jam bërë còpë còpë këmbët gjàk, kam bërë edhe bùrg kam ik e kam taku. Sa arríta erdhi ndàrja”, tha Atdheu.

Pas rrëfímit emocíonues të tij erdhi edhe një reàgim i Melisës.

Melisa: Po mos e gjetsha!

Atdheu: Mos u gjetë kurrë!

Melisa: Ajo faleminderit…

Arjan Konomi: Po të mos kishte ndodhur as do të ishte këtu.