Ka ndërruar jetë para pak çastesh, djali i ri nga Mitrovica, Durim Gashi, njofton Mitropol.

Ai ka v dekur në moshën 26 vjeçare ndërsa lajmin për vde kjen e tij e kanë dhënë familjarët. Var rimi i të ndjerit do bëhet nesër, më 21 janar, në va rr ezat e qytetit në Shipol, me drekë.

Ky është njoftimi i plotë i familjarëve:

Familjar dhe miq ju lajmeroj se familjari yne Durim ( Idriz ) Gashi ka nderruar jete sot me 20.01.2021

Va rrimi i te ndjerit behet neser 21.01.2021 ne va rrez at e Shipolit ne Mitrovice me kohen e drekes. Zoti e shperblefte me xhenet dhe qofte i perjetshem kujtimi per Durimin.