Gazetarja e njohur Sonila Meço ka ndarë me ndjekësit e saj në rrjetin e saj një foto të vjetër në daljet e saj të para në ekranin e televizionit.

Fotoja është e 19 viteve më parë, në 2001, kur ajo ishte spikere e lajmeve në Televizionin Klan.

“Nisi kështu, Tv Klan shtator 2001”, shkruan gazetarja.

Kujtojme se Sonila Meço ka lindur në Tiranë. Shkollën e mesme e ka kryer në gjimnazin ‘Ismail Qemali’ në kryeqytet, ndërsa Studimet e larta në Universitetin e Tiranës, Fakulteti Ekonomik, duke u diplomuar në Financë me rezultate të shkëlqyera.

Kjo gjë I mundësoi menjëherë pas studimeve, në moshën 22 vjecare emërimin si pedagoge e brendshme në Departamentin e Financë-Kontabilitetit në Fakultetin Ekonomik.

Në po atë vit bashkëpunon me Institutin e Studimeve Bashkëkohore si Partnere e Jashtme.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur