Lediana, e cila iu bashkua ”PërPuthen” vetëm një muaj më parë, ka befasuar sot, ndërsa tha se kërkon të largohet nga emisioni.

E prekur, ajo sq aroi se e ka të vështirë ta përballojë pre sionin dhe se nuk po e gjen dot veten mes konkurrentëve të tjerë.

“Unë jam tip i ndje shëm, nuk kam arritur ende të futem në rrethin tuaj dhe ndaj nuk ju përshëndes, jo që jam mend jemadhe. E kam të vështirë ta përballoj pres ionin e gjithë kësaj. Nuk kam arritur kom atë shfaq atë që jam në të vërtetë”, tha ajo.

Melisa i kerkon n djese pas shume deba teve te bera per Mevlanin ne qofte se ajo e ka bere kete te fu ndit te marre kete v endim .