Një nga pjesëtarët e Për’Puthen, Mevlan Shaba do të sjellë një projekt të ri me një artist të njohur shqiptar.

Me anë të disa postimeve, ai bëri të ditur që së shpejti do të sjellë një duet me Sabianin.

“Së shpejti”, ka shkruar Mevlani sipëri mazhit, ndërsa nuk ka dhënë më shumë detaje.

Ndryshe, Mevlani para pak ditësh i kushtoi këngë konkurrentes së re të “Për’Puthen”, Ledianës.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur