Aktorja dhe moderatorja Jonida Vokshi ka gdhendur dy tatuazhe në trup për vogëlushen e saj Emi.

Tatuazhin e parë Jonida e ka bërë në dorë dhe shkruan Emi ndërsa tatuazhin e dytë e ka bërë në mesin e shtyllës kurrizore.

“Faleminderit Zot”, shkruhet në shpinën e Jonidës.

Pak kohë më parë Jonida u shpreh që në të ardhmen dëshiron ta bëjë Emin me vëlla dhe motër.