Aktorja dhe moderatorja e njohur Jonida Vokshi është shumë aktive në rrjete sociale, ku nuk mungojnë postimet e vazhdueshme.

Së fundmi, me anë të një postimi në Instagram, Jonida ka zbuluar ndryshimin e bërë në pamje. Ajo ka prerë balluke, të cilat i kanë dhënë komplet hije tjetër.

Aktorja ka publikuar një video me mbishkrimin “Gjeni ndryshimin”.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur