Para pak kohësh Tea dhe Andi deklaruan se do ta vazhdojnë edhe më shumë njohjen mes tyre dhe se nuk do të zhvillonin më takime me të tjerët.

Ata kaluan dhe festat e fundvitit bashkë dhe duket se lidhja e tyre sa vjen e përforcohet edhe më tepër.

Edhe pse Andi mungon prej disa ditësh në emision, kjo nuk ka ndikuar në marrëdhënien e tyre.

Së fundmi Tea ka ndarë një foto në InstaStory ku tregon se emrin e Andit tani do ta mbajë edhe në thonjtë e saj, pasi ka shkruar Andi dhe një zemër.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur