Një ndër konkurrentet e emisionit “Përputhen” është edhe Tea, e cila ka arritur për një kohë të shkurt të marrë vëmendjen e ndjekësve të saj.

Së fundmi, ajo ka zhvilluar një bisedë në rrjetin e saj social me të gjithë ata të cilët duan të dinë më shumë rreth saj dhe gjithashtu jane edhe ne te njejten kohe edhe ndjekesit e saj ku shpeshhere jane pikerisht keto persona ku Tea merr mbeshtetje dhe keshilla te nevojshme.

E pyetur se kur feston ditëlindjen, Tea u përgjigj pa hezitim edhe për moshën e saj, ku sic ne te gjithe e dime qe pyetje te kesaj natyre jane paska te veshtira per t’iu pergjigjur. Ja pergjigjja e Teas :

“Në mars i bëjë 22”, tha ajo.