Prej disa javësh vendi ynë ndodhet nën masat kuf izuese anti-Covid, e një masë e tillë është dhe kuf izimi i lëvizjes nga ora 22:00-06:00. Por mesa duket disa të rinj nga Shkodra nuk e kanë pro blem një gjë të tillë. Ata kanë xhiruar një video teksa ecin me makinë pas orës 22:00 dhe nuk shqetësohen fare se po shk elin orën pol icore, përkundrazi ata mundohen të vënë në lojë pol icët duke iu ikur me shpejtësi pasi ata i nxjerrin tabelën e ndalimit. Për këtë njëri prej të rinjve ka shkruar në redaksinë tonë si dhe ka dërguar një video.

Mesazhi i të riut:

Pershendetje JOQ , mbreme ne Shkoder.Shikoni tallje k* ri me pol ict ne Shkoder.Publikojeni si postim jo stori, vetem kete video kemi, helle me ze.Vec anonim se e di qe jan tpart me spi unu kto. Mbas orarit 22:00 dmth, ku thyhet karantina, ju lutem publikojeni sa ma shpejt ta shofin gjith shqipria qa behet ktej nga shkodra 😜