Një aksi dent tr agjik u regjistrua pasditen e të martës, 12 janar, në Kretë, ku nënë e bijë hu mbën jetën pasi makina e tyre u përplas me një automjet bujqësor të një fabrike vaji.

Ngjarja e rë ndë u shënua pak pas orës 17:00 në Moires, ndërsa mbetën të vde kura një nënë 38-vjeçare dhe vajza e saj 2-vjeçare.

Gruaja mësohet se ishte ofi cere pol icie.

Sipas informacionit nga media lokale, aks identi vd ekjepr urës ndodhi rreth 100 metra nga shtëpia e babait të 38-vjeçares.

I njëjti informacion thotë se një nga personat që i gjeti i pari nënë e bijë të vd ek ura ishte babai i gruas f atke qe.

Ofi cerja e pol icisë po largohej nga shtëpia e babait të saj kur në rrethana të paqarta ajo u përpl as me një automjet bujqësor të një fabrike vaji.

Mediat greke raortojnë se dy të huaj ishin duke hipur në automjetin bujqësor që u përplas me automjetin e gruas.

Po sipas mediave greke, drejtues i mjetit bujqësor ishte një burrë me origjinë shqiptare, ndërsa pasagjer  një burrë me origjinë aziatike.

Të dy ata u dërguan në dep artament.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur