Mal i Zi ka vendosur sot heqjen e testeve Covid, si masë kryesore në kufi. Duke filluar që prej datës 12 janar 2021, do të lejohet hyrja e lirë e të gjithë shtetasve të huaj në Malin e Zi, përfshirë shtetasit shqiptarë, pa obligim për të paraqitur një test negativ PCR.

Këto masa do të mbeten në fuqi deri në një vendimmarrje të dytë. Njoftimi ka ardhur nga Ministria e Punëve të Jashtme.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur