Komunikimet nëpërmjet ëhats up-it të vajzës dhe nënës së saj 55 vjecare, e cila ndërroi jetë në spitalin Covid 2, faktojnë, se edhe shërbimi edhe përkujdesja ndaj të ndjerës, nuk kanë qenë ato, që pretendohen. E ndjera është ankuar, se Tirja i ka hequr bukën, ujin dhe nuk e ka ndërruar, për shkak se të gjitha nevojat personale, ajo detyrohej t’i kryente në krevat.

Vajza, që humbi nënën, realizon, një takim me sanitaren, që hiqej si infermiere, Tire Alldervishi. Kjo e fundit pranon marrjen e parave cdo ditë, madje thotë se ka marrë edhe për infermierët dhe mjekët, që i kanë shërbyer të ëmës.