Ava Max është një ndër emrat më të njohur e cila po korr sukses në të gjithë botën. Këngëtarja në asnjë moment nuk qëndron pa treguar se është shqiptare.

Së fundmi ajo në një intervistë për televizionin gjerman “ZDF Vole Kanne”ka folur shqip.

Gjatë bisedës me gazetaren Arta Ramadani, Ava pranoi me kënaqësi të madhe të flasë shqip.

“Si jeni të gjithë? Unë jam Amanda apo Ava Max.”- tha këngëtarja dhe Arta ja ktheu po në shqip:

“Edhe je shumë e bukur!”

“Faleminderit, unë i kam flokët të zeza, nuk i kam bjonde.”- shtoi Ava duke qeshur.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur