Jason Momoa ka vendosur të heq dorë nga mjekra e tij ikonike që e ka që nga viti 2012. Momoa postoi një video prej 4 minuta duke e hequr mjekrën në një shkretëtirë ndërsa po përgatiste përdorimin e kanaçeve të aluminit për ujë.

Image

Në video, Momoa foli pse vendosi të rruajë mjekrën në kamera. “Më e rëndësishmja, unë thjesht dua ta bëj këtë për të sjellë ndërgjegjësim,” tha ai.

Momoa tregoi procesin e tij të rruajtjes, nga fytyra gjysmë e rruar deri te plotësisht dhe në fund ai dukej tërësisht një tjetër njeri, madje mund të themi pa frikë disa vite më i ri.

Image

Image

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur