Një rast urg jent për ndihmë ka mbërritur në redaksinë JOQ Albania. Bëhet fjalë për një të ri 21-vjeçar të quajtur Andrea Leco nga qyteti i Korçës. Në dhjetor të vitit të kaluar ai u dia gnostikuar me kancer në testikuj dhe për këtë iu nënshtrua një ndërhyrjeje kiru rgjikale. Por gjërat nuk kanë shkuar siç duhet, pasi kan ceri i është përhapur në mushkëri dhe tru. Ai ka nevojë për ndihmën e shqiptarëve dhe kushdo që ka mundësi është i lutur për ta ndihmuar, pasi operacioni kushton 10 mijë euro. Më poshtë jepet një numër llogarie në të cilin mund të kontribuoni si dhe numri i kontaktit me nënën e tij.

Ky është linku ku mund të kontribuoni.

Mesazhi i mbërritur:

Pershendetje JOQ Do ju lutesha te publikonit rastin e kti djali 21 vjecar. Ne dhjetor te 2020 u diagnostikua me ka ncer ne testikuj dhe ju nenshtrua nje ope racioni por ka nceri i eshte perhapur ne mushkeri dhe ne tru dhe ka nevoje per ndihmen e Shqiptareve per te perballuar shpenzimet e metejshme. Djali quhet Andrea Leco, eshte nga Korca. Ju lutem hidhini nje sy donacionit per me shume detaje. Linkun po ja u coj tani ku behen dhurimet ! Po kontakotoj me familjaret, ky eshte dhe nr i nenes se tij! 0699606077 Ju lutem 🙏