77 vjeçari, Sadik Memaj kishte dërguar një letër pranë emisionit “Përputhen”, ku vlerësonte maksimalisht të pranishmit, por e preferuara e tij ishte Tea.

“Përgëzoj të gjitha vajzat, në veçanti Tean. Është shumë e pje kur, e përgëzoj për zgjedhjen”, tha Memaj.

Drejtuesit e emisionit menduan ta ftonin Memajn në emison. Teksa po fliste nga vendi ku ulet zakonisht Arjan Konomi, i moshuari tha se “emisionin e ndjek bashkë me plakën”, ndërsa pati edhe një vër ejtje për të rinjtë: Duhet të dëgjojnë më shumë dhe të flasin më pak.

“E ndjek emisionin me gjithë plakën. Ajo më thotë është lojë, unë i them është e vërtetë. Ky emision më pëlqen shumë”, tha Memaj.