Melisa ka treguar sonte në “Përputhen Prime” se nuk flet me nënën e saj. Shk ak është bërë ak uza që Fatjoni ngriti kundrejt saj duke deklaruar se Melisa ka kryer marrëdhë nie me një konkurrent tjetër.

Melisa e mohoi këtë deklaratë, megjithatë tregoi e ëma e ka përjetuar shumë keq.

“Mendoj që mund të ketë pasur ato dyshimet e saj. Unë aktualisht akoma nuk flas. Jam munduar t’ja shpjegoj, por edhe unë kam atë karakterin tim të vështirë. Ndoshta po pret dhe ajo të qartësohet situata. Ajo e di shumë mirë se kush jam dhe sesi jam, thjesht…”, tha Melisa e përlotur.
n