Takimi i Anës dhe Fatjonit është i fundit për këtë javë. Ata kanë zhvilluar një takim ndryshe në një fushë paint ball-i të veshur me rroba ushtarake dhe me armë në duar.

Ata nuk lanë asnjë moment t’u shpëtonin prekjet apo flirtimet me njëri-tjetrin. Në fillim ndodhi incident i varëses më pas zhveshja ku të dy pusheshin e ledhatoheshin me njëri-tjetrin.

Të dy kanë flirtuar në çdo moment me prekje dhe fjalë ndërsa qëndronin me ar më në duar.