Pol icia r use është vënë në kërkim të dy burrave pasi një video e tyre duke bërë duel me fis hekz jarrë u bë virale në rrjetet sociale. Pamjet të cilat janë shpërndarë në internet, tregojnë dy individët të cilët qëndrojnë në mes të rrugës gjysmë të zhveshur teksa i drejtojnë njëri-tjetrit fi shekz jarret shumëngjyrëshe.

Në klip, burrat tentojnë t’i shmangen go ditjeve të njëri-tjetrit ndërsa një turmë e madhe njerëzish i rrethon, duke parë. Sipas raportimeve, incidenti ndodhi gjatë festimeve të Vitit të Ri pak pas mesnate në Balashikha, afër Moskës. Po licia po heton inc identin dhe po kërkon të flasë me ata që janë përfshirë në duelin e rre zikshëm.

Kjo nuk është hera e parë që njerëzit përdorin fish ekzjarre në një mënyrë kaq të rre zikshme. Vitin e kaluar, u shpërndanë pamje tr ond itëse që tregonin momentin kur bandat e të rinjve qëllonin me fi shekzj arre njëri-tjetrin në qendër Birminghamit, teksa banorët shikonin të tmer ruar.