Ata gjatë vitit të kaluar kanë qenë ndër çiftet më të përfolura.

Fjala është për këngëtaren e njohur Genta Ismajli dhe partnerin e saj turk, Huseyin Usta, të cilët u komentuan në masë të madhe për romancën e jetën luksoze në mes të Zvicrës, Turqisë dhe Kosovës.

Të njëjtit duket se po kalojnë një periudhë të mirë së bashku, ndërsa dedikimet e imazhet e përbashkëta nuk mungojnë në rrjete sociale.