Një vajzë është gjetur e pa jetë në dhomën e një hoteli në Filipine. Si bëhet e ditur ajo punonte si stjuardesë dhe dyshohet se 11 burra mund të kenë a buzuar me të me radhë.

Christine Angelica Dacera

Christine Angelica Dacera, 23 vjeçe u gjet e pajetë në një vaskë të zbrazët të një dhome hoteli ku ajo dhe miqtë e saj po festonin natën e Vitit të Ri.

Shefi i po li cisë së qytetit Makati, ku ka ndodhur kjo ngjarje ka thënë se 11 burra janë parë në dhomën ku ishte dhe e reja.

Nga 11 të a kuzua rit, vetëm tre prej tyre ishin miq të Dacera. Në rrjetet sociale kanë nisur komente rrëqethëse për të renë. Madje edhe kolegët e saj janë zemër thy er për 23-vjeçaren. Një prej tyre ka thënë:

Unë gjithmonë do të çmoj dhe kujtoj mirësinë tuaj në punë. Uroj që të vihet dre jtësia në vend për të.”

Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Christine Angelica Dacera postim në Instagram