Një aks ident tr agjik është shënuar në orët e para të mëngjesit në Lezhë. Një automjet tip Benz ka dalë nga rruga e për pa sojë ka gjetur vde kjen 24-vjeçari Denis Dedgjonaj, drejtuesi i mjetit.

Ndërkohë ka mbetur i pla gosur edhe një pasagjer i identifikuar si Ndue Pjetri. Ky i fundit u dërgua në sp italin e Tr aumës në Tiranë, ku pasi mori ndihmën e parë mjekësore mësohet se ndodhet jashtë rre zikut për jetën.

Pol icia dhe grupi he timor ende po punojnë për zbardhjen e plotë të aks identit dhe dyshimet e para janë: shpejtësia dhe përgjumja e drejtuesit të automjetit është bërë shkak për aks identin tra gjik.