Disa çaste më parë, një 15-vjeçar është gjetur i shtrirë në rrugë në qytetin e Vlorës, me pl agë të shumta në trup.

Ka qenë patrulla e poli cisë që ka pikasur adoleshentin dhe e kanë dërguar në spital për të marrë ndihmën mjekësore.

Paraprakisht mësohet se një nga pla gët që ka në qafë, të riut i është shka ktuar nga ngu lja e një kaçavide.

Ndërkohë, adoleshenti ndodhet ende nën k ujdesin e mjekëve dhe pritet përmirësimi i gjendjes së tij shën detësore, për t’u marrë në pyetje.

Gjithashtu, uniformat blu kanë nisur h etimet për ngj arjen, ndërsa paraprakisht dyshohet se bëhet fjalë për një konflikt që 15-vjeçari ka pasur me të tjerë bashkëmoshatarë.