Tetë të rinj vd iqën në rrethana ende të dyshimta në natën e Vitit të Ri Ata ishin duke festuar në një vilë.
Tragjedi në Bosnje, tetë të rinj humbin jetën nga asfiksia – Agjencia Zhurnal.mk

Ministria e Brendshme e Kantonit të Hercegovinës Perëndimore dhe prokuroria thanë se tani për tani gjithçka tregon se vde kja ndodhi për shkak të çlirimit të gazrave toksikë nga njësia, e cila ishte e vendosur në dhomën ndihmëse të vilës ku festuan Ivan Miliçeviqi, Stipe Romiqi, Mirela Rezo, Zhana Pavkoviqi, Mia Soldo, Stipe Pavkoviqi, Marija Pavkoviqi dhe Stjepan Jukiqi, të gjithë të lindur, më 2001.

Gjatë inspektimit, u përcaktua që dritarja ishte gjysmë e hapur dhe ka shumë të ngjarë që në këtë mënyrë gazrat e shkarkimit, konkretisht monoksidi i karbonit, t’i kenë m byt ur tetë të rinjtë.

Tragjedi gjatë festimit të Vitit të Ri, 8 të rinj në Bosnje humbin jetën nga asfiksia – TiranaNews