Pjesë e “Përputhen” së fundmi si e ftuar ishte edhe motra e vogël e Teas, Maria, një vajzë shumë e ëmbël dhe bukuroshe. Maria tregon se Tea është si një “mami” për të dhe ku jdeset tepër.

Si është marrëd hënia juaj me njëra tjetrën?

Shumë të mira shumë të afërta. Tea është ajo motra liberale por edhe ajo motra që të kërkon tar gën e makinës dhe emrat e farefisit të personave që unë dal. Më ushqen (qesh), më ndihmon me rrobat.
Ajo shpreh hapur mendimin e saj për Andin.

Kjo është hera e parë që takon Andin?

Disa javë më parë jemi takuar në prapaskena.

“I prisja dek laratat, por që mirë më pëlqejnë të dy vetëm diçka, duhet të punojnë pak sepse janë shumë kokëf ortë, dhe duhet ti hapin rrugë njëri-tjetrin.

Në fillim Andi dukej që ishte tipi qefli, por që më pëlqen është djalë i zgjuar me mënd në kokë dhe di çfarë flet”.

Ndërkohë, Andi që në hyrjen e saj e quan “kunatë”, motrën e Teas.

Andi: Vetëm pak kam komunikuar, po më bëhet qefi që paska të njëjtin artikulim fjalësh si Tea. Kunata shumë mirë, po mendoja të pyesja mamin si të duket.

E ëma e Andit: Shumë mirë.