Një ngjarje e rën dë ka ndodhur në mbrëmjen e ndërrimit të viteve në kryeqytet. Një 42-vjeçar është qël lu ar nga kunati i tij 34 vjeçar, i cili ishte në gjen dje të de hur.

Njoftimi i pol icisë:

Pla go si me thi kë me pas ojë vd e kjen kunatin e tij, vihet në pra n ga nga sherbimet e Pol ic isë autori i dy shuar i ngj arjes. Rreth orës 03:45 të mëngjesit të sotëm, në rrugën “5 Maji” pas një ko nflikti të çastit, për mo tive të do bëta shtetasi K.Sh., 34 vjeç, në gj endje të de hur ka god itur me thi kë në qa fë kunatin e tij shtetasin V.Z., 42 vjeç, i cili si pa sojë e pla gës së marrë ka ndërruar je të në spi tal.

Sherbimet e Pol icisë kanë shkuar menjeherë në vendngjarje ku kanë bërë të mundur identifikimin, kapjen dhe arr es t imin e autorit.

Nën drejtimin e Prok ur orisë vijon puna për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngj arjes.