Personat që shihni në foton më lart janë dy vëllezërit, që u v r anë nga i ati në Kosovë, mbrëmjen e djeshme.


Ngjarja e rë ndë u regjistrua në fshatin Pozhoran të Komunës së Vitisë, ku burri v rau gruan, 2 djemtë dhe më pas veten

Autori është identifikuar si Fetah Zuka, ndërsa kanë mbetur vik timë Makfire Zuka dhe dy djemtë e tij, Arbër dhe Hamdi Zuka.


Babai fillimisht ka që ll uar djalin, ndërkohë që djali tjetër ka tentuar që të ikë, po që nuk ka arritur t’u shpëtojë pl um bave.