Melisa e “Përputhen” ka publikuar së fundmi një foto krah Atdheut. Dyshja shihen të buzëqeshur dhe konkurrentja ka kërkuar nga Ana të mos e keqkuptojë raportin e tyre.

“Ana, nuk është ashtu siç duket”, ka shkruar Melisa krahas fotos. Menjëherë pas publikimit, ka ardhur dhe një reagim nga Ana, e cila aktualisht nuk është pjesë e “Përputhen”.

“Edhe të jetë siç duket, ju ka lezet. Te ty e kam në duar të sigurta”, ka shkruar ajo duke i habitur të gjithë.

Kujtojmë se dy vajzat kanë diskutuar shpesh në studio për shkak të Fationit. Mirëpo, pas hyrjes së Atdheut Ana shprehu pëlqim ndaj tij, njëjtë si ai ndaj saj.