Gold Ag u bë në 28 nëntor baba i një djali, të cilin e pagëzoi me emrin Gueril, emër tepër i veçantë që përkon dhe me ditën e lindjes së vogëlushit dhe kontekstin historik të Kosovës.

Në rrjete sociale, Gold AG s’na i ka kursyer pozat me të voglin, ndërsa mëngjesin e sotëm publikoi foton më të bukur, ku dhe i ka uruar të voglit një mujorin e lindjes.

Babë e bir shfaqen me fytyrë përballë njëri-tjetrit, ndërkohë që reperi duket se e ka shijuar në maksimum këtë moment kaq të ëmbël.

“Bebi im një muajsh” shkruan krahas fotos.