Në një paraqitje direkte nga Prevalla, aktori Fatmir Spahiu – Bufi ka treguar se si po i kalon këto ditë të nxehta dhe nëse po punohet në ndonjë projekt të ri.

E pos tjerash, nuk hezitoj të tregoj se ka
shtuar kilogramë në këtë periudhë.

Por, se sa mund ta kuptoni nga intervista më
poshtë.

VIDEO: