Brittany Gibbons dhe burri i saj kishin vite bashkë dhe kanë edhe tre fëmijë. Ata po shkonin drejt do vorcit.

seks për 365 ditë

Ajo ishte në gjendje shumë të rënduar emocionale, por ajo e shpëtoi martesën e saj. Si do thoni? Ajo u zotua se do e bënte për natë me burrin e saj në krevat për një vit.

Dhe ashtu ndodhi për 365 ajo e bëri edhe gjatë ditëve që ishte gjatë ciklit. Ajo mendoi nëse burri i saj, Andy do të lodhej, por edhe për të kjo gjë rezultoi e mirë.

Për natë ata flinin pa rroba dhe nuk i fiknin dritat. Dushin e bënin bashkë dhe kjo ndodhi për 365 ditë. Martesën e shpëtuan dhe ata janë shumë të lumtur bashkë dhe me tre fëmijët e tyre. Kjo grua e ka ndarë historinë e saj dhe shumë gra që kanë qenë në prag të dovorcit e kanë falenderuar.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

seks për 365 ditë

seks për 365 ditë