Një kosovar, e ka pësuar keq pasi i janë djegur një shumë e madhe e të hollave.

Lajmin e ka bërë vet të ditur ai në grupin e Facebook ‘Network Prishtina’.

Ai ka publikuar videon e parave të djegura dhe ka pyetur se ku mund të bëj një zgjidhje për to.

Në video shihet se aty ka të holla në vlerë prej 100, 50, 20 që janë djegur.